Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Deň detí s TV JOJ. Príďte s deťmi osláviť ich deň
Zdielať na

Deň detí s TV JOJ. Príďte s deťmi osláviť ich deň

BRATISLAVA / Je to síce deň detí, lenže najobľúbenejší darček deti nedostanú - prázdninový deň. Prvého júna teda napochodujú do škôl a tie veľké oslavy môžu vypuknúť hneď v sobotu. My vás teraz pozveme na oslavy, ktoré z vás urobia rodičov roka.

Už túto sobotu spolu s našimi najmenšími divákmi a ich rodičmi oslávime Deň detí v Bory Mall. Okrem toho, že sa môžu tešiť na stretnutie so známymi tvárami z televízie JOJ, môžu sa tiež zapojiť do talentovej súťaze. Zo show Česko Slovensko má talent zasadnú do poroty v Bory Mall osobne Jaro Slávik a Malý Mišo a na pomoc im prídu aj deti zo seriálu Prázdniny.

"Odvážne deti, ktoré pred nami v sobotu predvedú svoj talent, získajú rôzne darčeky," hovorí Slávik. Tie najlepšie talenty si vyslúžia účasť na nakrúcaní najväčšej jesennej show na Slovenku - už siedmej série ČSMT na JOJke. Po talentovej súťaži budú mať deti príležitosť vypýtať si podpis od svojich obľúbených hercov počas autogramiády s tvárami TV JOJ a počas celého dňa tiež budu v priestoroch Bory Mall stretávať maskota detskej televízie RiK, ktorý sa s nimi zabaví, zatancuje a tiež im podaruje niečo malé na pamiatku.

Chýbať nebudú ani známe postavičky z TV RiK. So svojím vystúpením sa na deti v sobotu teší aj Sníček Hugo a ako čerešnička na torte uzavrie celodenný program Kúzelník z relácie Kuzlovanie, ktorý deťom takisto vykúzli úsmev na tvári.

Deň detí s TV JOJ v Bory Mall bude moderovať Juraj Hajdin.

PROGRAM:
13:00 PACI PAC
14:00 Sníček Hugo
14:40 Krúžok Modernej gymnastiky Centrum Rafael

15:00 Tanečné štúdio DANCY
15:30: Lollipops by Riverpark Dance School (Modern Dance)
15:45 HIP HOP workshop - River Park Dance School
16:00 - Česko Slovensko má talent pre deti

17: 00 Autogramiáda hviezd TV JOJ
17:30: Lollipops by Riverpark Dance School (Modern Dance)
17:45 HIP HOP workshop (Street Dance Kids & AronMITU) - River Park Dance School
18:00 Kúzlovanie - show plná tajomstiev, kúziel a mágie

Súvisiace články

Najčítanejšie správy