Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Splašené kone spôsobili dopravnú nehodu, 2 ľudia zomreli
Zdielať na

Splašené kone spôsobili dopravnú nehodu, 2 ľudia zomreli

Dvoch mŕtvych a dvoch zranených si vyžiadala zrážka osobného automobilu s koňom na diaľnici pri Nitre. V článku nájdete ďalšie exkluzívne zábery z nehody.

Dvoch mŕtvych a dvoch zranených si vyžiadala zrážka osobného automobilu s jedným z troch splašených koňov na štvorprúdovej diaľnici.

Nehoda sa odohrala neďaleko obce Báb pri Nitre. Podľa svedkov kone cválali po diaľnici obrovskou rýchlosťou a vodiči ich nemali šancu v tme vidieť. 

Jeden z koňov čelne vrazil do auta, v ktorom sedeli štyria ľudia. Viac ako 400 kilogramové zviera preletelo cez auto. Vodič Karol a jeho dcéra Petra ktorá sedela v aute za ním na zadnom sedadle boli na mieste mŕtvy, pri náraze im odtrhlo hlavy. Jeho manželka a dcérin snúbenec skončili v nemocnici.

Ďalší kôň tiež narazil do 3 áut, spôsobil však len materiálne škody na vozidle. Podľa svedkov nehody sa po nehode na ceste povaľovali znetvorené telá mŕtvych koňov.

Kone sa na cestu dostali po tom, čo sa vytrhli majiteľovi, ktorý si bol s nimi zajazdiť aj s príbuznými vo vedľajšej dedine. Majiteľ tvrdí, že okamžite ako uvidel, čo sa stalo, sadol do auta a išiel kone hľadať. Na diaľnicu však už prišiel neskoro. Ako povedal, z toho, čo sa stalo je zhrozený.

Po nehode zahájila polícia trestné stíhanie vo veci usmrtenia.

TV JOJ má ako jediná zábery z miesta nešťastia.

VIDEO: Zábery z diaľnice bezprostredne po nehode.

(Zábery nie sú vhodné pre deti a slabšie povahy)

 

 VIDEO: Ďalšie zábery z nehody.

(Zábery nie sú vhodné pre deti a slabšie povahy)

Zdielať na

Najčítanejšie správy