Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kontroloval tlak v pneumatike. Tá mu vybuchla priamo do tváre
Zdielať na

Kontroloval tlak v pneumatike. Tá mu vybuchla priamo do tváre

STAKČÍN / Neuveriteľný úraz sa stal 58-ročnému cestárovi v Stakčíne. Muž kontroloval tlak v pneumatike nákladného auta a tá mu vybuchla rovno do tváre. Záchranári ho s vážnymi poraneniami hlavy previezli do nemocnice v Snine. Pracovný úraz prešetria inšpektori práce.

Malo sa to stať na stredisku správy a údržby ciest v Stakčíne. Kolegovia mužovi na pomoc privolali záchranárov. Podľa polície muž utrpel úraz tváre. Stalo sa to pri nafukovaní pneumatiky nákladného motorového vozidla. "Muž kontroloval tlak v pneumatike a tá z doposiaľ nezistenej príčinu vybuchla," informuje hovorkyňa polície Jana Migaľová. 

Plášť pneumatiky bol podľa riaditeľa zrejme oslabený. Vraví, že takéto úrazy nie sú pri práci cestárov výnimočné. Bezprostredne po tom, podľa zistení TV JOJ z prostredia záchranárov, bol muž v bezvedomí. Utrpel vážne poranenie hlavy. Neskôr sa prebral a po ošetrení ho previezli do nemocnice v Snine, a to už v stabilizovanom stave. Policajti vykonanou skúškou u 58-ročného muža prítomnosť alkoholu vylúčili.

Pozrite si archívnu reportáž o mužovi, ktorý pri pílení dreva prišiel o ruku. Jeho príbuzní si mysleli, že iba žartuje: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy