Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Príďte si užiť deň detí s TV JOJ a Night Run do Tatier
Zdielať na

Príďte si užiť deň detí s TV JOJ a Night Run do Tatier

VYSOKÉ TATRY / Cez víkend vás čakáme vo Vysokých Tatrách. Ideálna zostava – rodičia, ktorí žijú aktívne a deti, ktoré si to chcú v Tatrách užiť. Vítaní ste samozrejme všetci. Pripravený je veľký tatranský deň detí a k tomu mimoriadne obľúbený Night run.

Vysoké Tatry privítajú v prvý júnový víkend už 5. ročník obľúbeného športovo-kultúrneho podujatia Rajec High Tatras Night Run. Začína sa už tradične v piatok (2. júna) večer detským behom so symbolickým názvom „Nočníček“. Deti rozdelené do rôznych vekových kategórií si od 19.00 h postupne odbehnú trate 300, 600 a 1200 m.

v SOBOTU (3.6.) sa začína Tatranský deň detí, ktorý spoločnosť Be Cool organizuje v spolupráci s TV JOJ.  Deti sa spolu s rodičmi budú môcť vyblázniť a zašportovať si so známymi osobnosťami z televíznej obrazovky z TV JOJ, čaká ich prehliadka policajnej a požiarnickej techniky, zásah hasičov a policajtov na koňoch. Na programe budú aj rôzne športové súťaže, napríklad preteky lezúňov a kreatívne dielne so Sport Kids Academy.

Celý program sa uskutoční na lúke pod skokanskými mostíkmi v Areáli Snov na Štrbskom Plese. "Súčasťou športovej soboty bude aj obľúbený Junior Challenge, zážitkový prekážkový beh pre deti do 15rokov na tratiach od 150 do 300 metrov,“ povedal riaditeľ podujatia Jozef Pukalovič

V sobotný podvečer sa všetko sústredí na vrchol víkendu - samotný nočný beh s názvom Rajec High Tatras Night Run na nových tratiach. "V tomto roku sme sa pre nočný beh  vo Vysokých Tatrách rozhodli vytvoriť dve nové trate. Bežci si budú môcť vybrať, či pobežia 5 alebo 10 kilometerov," uviedol Pukalovič. 

"Tento nápad vznikol úplne logicky zo snahy vyhovieť celej bežeckej komunite, ktorá sa na Slovensku stále rozrastá. Preto budú naše nočné behy v Tatrách otvorené pre všetkých. Tí, ktorí sa zlepšili a sú aktívnejší, si môžu užiť desiatku, päťka je určená pre tých, ktorých beh zlákal v poslednej dobe a venujú sa mu menej intenzívne," dodal Pukalovič.

Na Rajec High Tatras Night Run sa môžu záujemcovia registrovať on-line do 1. júna do 19.00 h na predpredaj.sk alebo na bratislavamarathon.com, kde sú podrobné informácie k podujatiu. Výdaj štartových balíkov a čísiel bude na Štrbskom Plese na hornom parkovisku pred Starou hospodárskou budovou v piatok 2. júna 2017 od 14.00 do 19.00 h  a v sobotu 3. júna 2017 od 10.00 do 17.00 h. Vysoké Tatry ponúknu začiatkom júna krásne športové zážitky, ktoré by si nik určite nemal nechať ujsť.

Program TV JOJ
10:00 - 12:00 varenie s Martinom Korbeličom a Marekom Ortom - sú to špecialistami zo šou Moja mama varí lepšie ako tvoja
10:00 - 16:00 športové súťaže s našimi tvárami - Hanka a Adam Zavřelovci
11:00 - 12:00 škola televízneho moderátora s Michalom Farkašovským

Najčítanejšie správy