Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takto prebiehali prípravy na galavečer Srdce pre deti
Zdielať na

Takto prebiehali prípravy na galavečer Srdce pre deti

BRATISLAVA / Nevedia chodiť. Často trpia veľkými bolesťami, ktoré by zložili aj chlapa. A ich čas sa niekedy ráta iba na mesiace, či týždne. Týchto bojovníkov však spája obrovská vôľa žiť. Aj vďaka projektu Srdce pre deti a vašej pomoci tieto rodiny neostávajú osamotené. Za 10 rokov sa z Vašich príspevkov tešilo už viac ako 87 tisíc statočných detí.

Hodiny nácviku, desiatky účinkujúcich, hviezdy veľkého formátu aj program vypilovaný do najmenších detailov. Hviezdou večera je Marika Gombitová, ktorá tento rok zažíva obrovský comeback na pódia a aj svojou prítomnosťou chce podporiť deti a ich rodiny v ich neľahkých osudoch.

Projekt Srdce pre deti odštartoval pred desiatimi rokmi denník Nový Čas. Zastrešuje ho nadácia Pontis, ktorá dbá, aby sa každé euro dostalo k tým, čo to potrebujú. Za ten čas ste vyzbierali viac ako 2 milióny 300 tisíc eur.

Srdce pre deti, to sú aj bojovníci, ktorí napriek pomoci dobrých ľudí nepriazeň osudu odvrátiť nedokázali.

Sledujte charitatívny projekt Srdce pre deti v dnes o 20:35 na TV JOJ a neváhajte podať pomocnú ruku!

So svojou pomocou nemusíte čakať, ak sa chcete zapojiť, viac informácií nájdete na oficiálnej stránke projektu.

"Srdce pre deti" môžete podporiť zaslaním SMS v tvare SRDCE v hodnote 5 EUR na číslo 871. Službu poskytujú všetci traja mobilní operátori.

Hodnota SMS je vďaka operátorom konečná a v plnej výške používaná na pomoc deťom, pretože režijné náklady projektu hradí Nový Čas.

Srdce pre deti využíva verejnú zbierku Nadácie Pontis, registrovanú ministerstvom vnútra. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy