Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Majiteľka domu márne čaká na zateplenie
Zdielať na

Majiteľka domu márne čaká na zateplenie

KOMÁRNO / Zostal jej len polystyrén, vrecia s lepidlom a časť lešenia. Ďalšia majiteľka domu, tentoraz z Komárna, počúva sľuby na zateplenie ešte pred zimou, aj napriek zaplatenej zálohe vo výške 6-tisíc eur. Dokonca vyšlo najavo, že firma z východu Slovenska má na rováši omnoho viac nespokojných klientov.

Partia zatepľovačov z východu Slovenska prišla do Komárna trikrát, zakaždým so sebou niečo priniesli, potom sa tu viac neukázali.

Pred prvými mrazmi jej stihli aj obiť omietku na jednej časti domu a postaviť časť lešenia, ktoré k nej priniesli o jedenástej v noci. Chodil vždy jeden z majiteľov a jeden robotník.

Som ich upozorňovala, že ak neprídu, a nezačnú robiť, podám trestné oznámenie, ale to na nich nebralo nič,“ hovorí majiteľka domu Mária

Zdá sa, že nespokojných klientov je omnoho viac. Otázka na portáli Modrá strecha, či má niekto skúsenosti s touto s.r.o, z východu vyvolala búrlivú diskusiu.

O výhovorkách dodávateľa vie svoje aj pani Mária.

“Už mali haváriu, už mali defekt, už mali operovanie slepého čreva, už mal vysoký tlak, už mal infúzie, proste čo si viete predstaviť, všetko,“ hovorí Mária

Na portáli Modrá strecha sa zjavil aj diskutujúci s názvom danej stavebnej firmy.  Väčšina ich príspevkov začala slovami „ospravedlňujeme sa“  a pripojený argument, prečo čo nestihli, alebo sľub, že to iste dokončia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy