Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vladko Weiss sa ospravedlňuje, ale trvá na tom, že nešoféroval
Zdielať na

Vladko Weiss sa ospravedlňuje, ale trvá na tom, že nešoféroval

BRATISLAVA – Slovenský reprezentačný futbalista Vladimír Weiss ml. konečne prelomil mlčanie a prostredníctvom sociálnej siete sa ospravedlnil za svoju kauzu, ktorá rozvírila vášne o jeho incidente z nedele.

"Chcel by som sa ospravedlniť mojej rodine, blízkym, trénerovi a chalanom z reprezentácie za vzniknutú situáciu, ku ktorej sa však momentálne nebudem vyjadrovať. Situáciu rieši môj advokát. Chcem len zdôrazniť, AUTO SOM NEŠOFÉROVAL a som presvedčený, že o tejto záležitosti rozhodnú kompetentné orgány podľa práva a nie média. Držím palce reprezreentácii, rozhodnutie trénera Kozáka akceptujem a rešpektujem," napísal Weiss ml. na sociálnu sieť.

​https://twitter.com/VladiW7/status/783595139772080128

​Čím viac a čím ďalej sa vynárajú nové svedectvá, ktoré si však navzájom odporujú. Či naozaj slovenský krídelník šoféroval luxusné vozidlo Mercedes Brabus G s ďalšími desiatimi pasažiermi pod vplyvom návykovej látky, je stále predmetom vyšetrovania.

Televízia JOJ už v nedeľu exkluzívne priniesla reportáž o Vladkovi Weissovi

Bratislavskí policajti v nedeľu ráno zastavili auto, ktorého šofér sa odmietol podrobiť dychovej skúške a aj odberu krvi.

Vodičom mal byť podľa informácii televízie JOJ z prostredia polície slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss mladší.

Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky kontrolovala v nedeľu okolo 7:00 na Rázusovom nábreží v Bratislave luxusné auto.

Desať ľudí v terénnom aute

Vo väčšom terénnom aute sa malo viezť 10 ľudí a šoféroval známy futbalista a reprezentant. Ten sa na výzvy policajtov odmietol podrobiť dychovej skúške a aj odberu krvi. Policajti ho odviezli na policajné oddelenie na Štúrovu ulicu.

Za odmietnutie dychovej skúšky sa na vodiča hľadí, ako by nafúkal jedno promile, čo je už trestný čin.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy