Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mojsejovej advokátke niekto nastražil k domu výbušný systém
Zdielať na

Mojsejovej advokátke niekto nastražil k domu výbušný systém

KOŠICE / Už je to ôsmykrát, čo sa za posledné dva roky niekto snaží vystrašiť Noru Mojsejovú alebo jej okolie. Doposiaľ sa nikomu nič nestalo. Tentokrát niekto Mojsejovej advokátke nastražil pri dom výbušný systém.

Počas uplynulej noci explodoval pri dverách rodinného domu na známom Pereši nástražný výbušný systém. Tentoraz bol útok zrejme nasmerovaný na advokátku Nory Mojsejovej, Danicu Holováčovú, ktorá ju pred súdom zastupuje vo viacerých prípadoch. Výbuch poškodil fasádu domu a vstupné dvere.

Séria útokov

Explózia bola taká silná, že ju bolo pred polnocou počuť aj na okolitých sídliskách. Séria útokov sa začala  podpálením Norinho butiku v centre Košíc, neskôr zápalnou fľašou na dom jej sestry, nástražnými  systémami pred domom, v ktorom u sestry Eriky bývala aj s mamou a kde bolo aj dieťa a aj  výbuchmi pri apartmáne Braňa Mojseja v Tatranskej Lomnici.

Aj keď útoky naberajú na intenzite a situácia v Košiciach je vážna, polícia je zatiaľ v pátraní po páchateľovi bezradná.  Podnikateľka Nora Mojsejová je presvedčená o tom, že stopy vedú na západné Slovensko.

Pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy