Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V Ružomberku prehľadávali kukláči byty, zaistili zbrane a náboje
Zdielať na

V Ružomberku prehľadávali kukláči byty, zaistili zbrane a náboje

RUŽOMBEROK / Národná kriminálna agentúra vykonala v ružomberskom okrese tri prehliadky bytových priestorov. Zatiaľ svoju akciu na Liptove nechcú policajti veľmi komentovať, ale televízii JOJ sa podarilo zistiť, že by malo ísť o súčasť vyšetrovania nedovoleného ozbrojovania.

V rodinnom dome na Sládkovičovej ulici v Ružomberku zasahovali policajti podľa svedkov od skorých ranných hodín.

Množstvo policajných áut upútalo pozornosť aj študentov strednej polytechnickej školy, ktorá je hneď cez cestu. "Od siedmej rána a nevieme, čo sa tam deje," hovoria študenti školy.

Občasné prespávanie

Počas prehliadky domu a dvora, bol na mieste aj jeho majiteľ. Ten podľa susedov býva neďaleko, starý dom využíval na prácu a občasné prespávanie.

"Môžeme potvrdiť, že Národná kriminálna agentúra zasahuje na troch miestach v okrese Ružomberok. Policajti zaisťujú veci dôležitých pre trestné konanie a zadržiavajú podozrivých," povedal hovorca PPZ Michal Slivka.

Nedovolené ozbrojovanie

Okrem Ružomberka, kde urobili razie na dvoch miestach, súbežne zasahovali aj v obci Komjatná. Podľa zistení televízie JOJ má ísť o objasňovanie prípadu nedovoleného ozbrojovania. Policajti zaistili niekoľko zbraní a nábojov, ktoré pošlú na expertízu.

Na mieste je redaktorka Veronika Daubnerová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy