Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fico: Nehanbíme sa, ak nás vnímajú ako neotesaných a ľuďových
Zdielať na

Fico: Nehanbíme sa, ak nás vnímajú ako neotesaných a ľuďových

Zdroj: SITA

NITRA / Vládny Smer-SD sa nehanbí, ak jeho predstaviteľov vnímajú ako prirodzených, neotesaných a ľudových. Na sneme Smeru-SD v Nitre to povedal predseda strany Robert Fico. Do parlamentných volieb ide Smer-SD s plným rešpektom.

Fico označil Smer za stranu, ktorá je stabilná, dôveryhodná, čitateľná, plní sľuby a záväzky, ktorá je kompetentná a ktorá vie vyvodzovať politickú zodpovednosť.

Nikto neponúka lepšie 

Predseda Smeru si tiež myslí, že dnes s nimi nikto nesúťaží a nikto neponúka lepšie spravovanie verejných vecí. "Sme na našich voličov hrdí a ďakujeme im za pretrvávajúcu podporu,“ povedal Fico s tým, že Smer budovali ako dlhodobý projekt.

Nový zlepenec

Po parlamentných voľbách Fico preferuje silnú a stabilnú vládu s čo najmenším počtom členov. Fico sa domnieva, že súčasťou silnej a stabilnej vlády bude aj Smer, alebo bude Slovensku vládnuť nový zlepenec.

Opozičnú trojku Most-Híd, KDH a Sieť upozornil, že bez SaS alebo OĽaNO-NOVA vládu nezostavia, preto ponúkajú nový zlepenec. Opozičné stredopravé strany Fico vyzval na zjednotenie, podobne ako zjednotil priestor naľavo Smer pred rokmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy