Skoro jasno
16°
Bratislava
Ak smerujete do Nových Zámkov, pripravte sa na obchádzky
Zdielať na

Ak smerujete do Nových Zámkov, pripravte sa na obchádzky

NOVÉ ZÁMKY / Desiatky dopravných nehôd, stovky škodových udalostí na štyroch frekventovaných križovatkách priamo v Nových Zámkoch a jeho blízkom okolí spôsobili, že v meste začali s výstavbou štyroch kruhových križovatiek takmer v rovnakom termíne. Počas víkendu dokončia dostavbu druhej z nich, preto bude cesta I. triedy I/64 pri Nových Zámkoch úplne uzavretá.

Križovatkou v Nových Zámkoch, ktorá spája Komárno, Nitru a Bratislavu, od piatku do nedele vodiči neprejdú. Cesta I. triedy bude uzavretá.

"Bude prebiehať úplná uzávierka tejto križovatky z dôvodu dokončovacích prác výstavby okružnej križovatky," vysvetľuje dopravný inžinier Jozef Bielik.

Časté nehody

V minulosti práve na tomto úseku dochádzalo k častým dopravným nehodám. Mesto sa rozhodlo konať a začalo s prestavbou klasických križovatiek na štyroch miestach.

Práce na križovatke pri Šuranoch známej ako križovatka smrti končia. Je to jeden zo štyroch kruhových objazdov, ktoré súčasne vyrastajú v 15 kilometrovom okruhu.

Pozor na obchádzky

Ďalšia kruhová križovatka v Nových Zámkoch bude hotová až na budúci rok. Počas nadchádzajúceho víkendu ale bude súčasťou obchádzky.

Motoristov k obchádzkam odklonia prenosné smerové tabule. Jedna z obchádzok bude cez Bánov a Šurany späť na cestu číslo I/64. Na mieste budú aj policajti, ktorí budú dohliadať na dopravu.

Vodiči, pozor! Cez víkend budú niektoré cesty v Nových Zámkoch uzavreté, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy