Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Práca, ktorá spája jemnosť a silu ženy zároveň
Zdielať na

Práca, ktorá spája jemnosť a silu ženy zároveň

Zdroj: Milka

Výnimočný projekt čokolády Milka LU a TUC „Ženy inak. Akože, čože ?!“ je venovaný všetkým ženám, ktoré idú v živote za svojím, vlastnou cestou nevydláždenou predsudkami a tradíciou. Určený je predovšetkým tým, ktoré sa chcú baviť a neboja sa experimentovať, vymaniť z davu a poukázať na to, že majú opraty osudu vo svojich rukách!

"Rovnako tak ako sme spojili jemnú čokoládu s chrumkavou sušienkou v Milka LU a TUC, objavili sme aj netradičnú kombináciu ženskej jemnosti a drsných povolaní prisudzovaných prevažne mužom. Odlišnosti totiž k životu patria v akejkoľvek rovine, buď ich na druhých milujeme, alebo odmietame, ale vždy v nás vyvolávajú emócie.“


Nečakané a zdanlivo nespojiteľné nakoniec Milka našla u 6 netradičných žien z Česka a zo Slovenska, ktoré vám budú môcť priblížiť svoje nezvyčajné životy a profesie hneď v niekoľkých kategóriách.

V podaní „kutilky“ sa predstaví zváračka Katka, ako s krotiteľkou strojov sa zoznámite s žeriavničkou Nikol, bojovníčky sa zhostí profesionálna hokejová brankárka Zuzka a v úlohe siláčky sa objaví majsterka sveta v páke Rebeka. Rolu dobrodružiek, ktoré priťahujú taje neznáma a divoký adrenalín, vám nakoniec priblížia cestovateľka Lucia a kormidelníčka Inna.

To, že žena nemusí byť len dokonalá kuchárka, oddaná matka a milujúca manželka, ale dokáže plniť ďalšie nezvyčajné roly, si môžete vyskúšať na vlastnej koži v našej špeciálnej fotosúťaži „ŽENY INAK. Akože, čože?!“. Preskúmajte všetky kategórie a snímajte Akože, čože?! selfies. Najvydarenejšie fotografie získajú sladkú odmenu vo forme čokolády Milka so sušienkou LU alebo s krekrom TUC, ktoré sú symbolom neobvyklých kombinácií rovnako ako naše ambasádorky.

Ten, kto splní všetky výzvy súťaže a odhalí aj svoju jemnú stránku, sa zaradí do hlavnej hry o vysnívaný all inclusive víkend v hotelu TOWER PRAGUE PRAHA v Žižkovskej veži. A to je veľká výzva! Nemyslíte?

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdesk', 'bVdKgQeWR4ypm_hELCatebPWP1gWOzu8OUHP.ki4sJv.G7', 'sljgdmihpq', 'kemfkwmcoyeaywbfnewntixubnlv'],

['viewable', 'gdesk', 'bVdKgQeWR4ypm_hELCatebPWP1gWOzu8OUHP.ki4sJv.G7', 'pmqmgjslol', '_gde_isndwl_pmqmgjslol']);

Najčítanejšie správy