Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tri ženy ukradli obrovské železné obruče, osadníci sa bránia
Zdielať na

Tri ženy ukradli obrovské železné obruče, osadníci sa bránia

SUČANY / Policajti v Sučanoch zistili, že tri ženy z obce mali na stavenisku diaľnice pri Dubnej Skale, ukradnúť železné obruče. Tie slúžia na zaistenie kolies nákladných áut. Tamojší obyvatelia si však svoje susedy bránia.

Oni to našli na tráve

Tri ženy zo Sučian zrejme dobre vedeli, že na stavenisku diaľnice nájdu železo, ktoré by v zberných surovinách mohli dobre speňažiť. Z bytovky, kde bývajú, išli poriadny kus pešo. Pred sebou tlačili prázdne detské kočíky, ktoré im neskôr dobre poslúžili.

"Spod provizórneho prístrešku vzali celkom 70 kusov obručí, tie naložili do detských kočíkov a odviezli do zberných surovín," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Baloghová. "To nebolo ukradnuté, však oni to našli na tráve, tak si to zobrali," obhajujú ženy susedia.

Pokuta 200 eur

19-ročná Richarda, ktorá už v minulosti kradla, má teraz na krku obvinenie z krádeže. Jej dve staršie susedy obišli len z priestupkom. "200 euro dostali pokuty," hovoria susedia.

Obyvatelia bytovky si svoje susedy obhajujú, keďže ich nikto nechce zamestnať, nič iné ako kradnúť im vraj neostáva. Najmladšej zo žien však už basa hrozí. Za mreže môže ísť až na dva roky.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy