Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Takto určite netancujte (6). Robota zvládne len málokto
Zdielať na

Takto určite netancujte (6). Robota zvládne len málokto

BRATISLAVA / Nie každý sa narodí ako Michael Jackson či Jennifer Lopez. Tancovať sa ale človek dokáže naučiť možno rýchlejšie, ako si myslíte. Pomôcť by vám mohli aj videá redaktora Dáriusa Haraksina, ktoré poukazujú na najväčšie chyby parketových levov. Toto je posledné plesové video, ktoré pripravil bývalý profesionálny tanečník.

Dovedna vzniklo 6 videí, z ktorých by sa mali tanečníci poučiť. Zachytáva v nich tie najbežnejšie chyby, ktoré robia ľudia na zábavách a diskotékach. Ak sa teda nechcú stať terčom posmeškov. Dojenie kravy, oberanie jabĺk, fúrik, či ručná práčka. NÁZORNÚ UKÁŽKU SI POZRITE TU.

Čistič topánok

Keďže mal predchádzajúci záznam obrovský úspech a je tu stále ešte čo vylepšovať, Dárius natočil ďalšiu časť s názvom "čistič topánok". Spoločnosť pri tanci mu tentokrát robila známa slovenská herečka Dada Duditšová, ktorú diváci poznajú zo seriálu Panelák. Video si môžu pozrieť aj muži, ktorí nerozumejú po slovensky, má totiž anglické titulky. VIDEO NÁJDETE TU.

Ak dokážete prepletať nohami počas celého večera, zaslúžite si náš obdiv, no tanec nad ránom určite nevyzerá tak dobre, ako zo začiatku akcie. Ak sa teda rozhodnete tancovať do poslednej chvíle, skúste predísť TOMUTO.

Šieste dielo, ktoré je zároveň Dáriusovým posledným, zachytáva hanblivca,  robota či pozorovateľa...

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy