Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Policajt si zavaril. Do klipu požičal auto a uniformy
Zdielať na

Policajt si zavaril. Do klipu požičal auto a uniformy

NITRA / V súvislosti s brutálnou bitkou v Nitrianskom bare Mariatchi nariadil krajský riaditeľ polície kontrolu. Jej výsledky už poznáme. Prišiel sa na ne popýtať aj poslanec národnej rady Alojz Hlina. Zaujímal ho však aj iný prípad - video, na ktoré upozornila televízia Markíza. Na jeho nakrúcanie vraj policajt reperovi požičal služobné auto.

Nikto nikoho neponížil

"Vykonanou kontrolou neboli zistené žiadne nedostatky pri činnosti policajných hliadok na mieste činu," informuje hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková. V meste sa hovorilo o tom, že jeden z obvinených útočníkov sa mal objaviť vo videoklipe Nitrianskeho rapera, zahrať si mal policajta. 

V súvislosti s týmto klipom má však problémy aj 26-ročný dopravný policajt z Nitry. Ten mal  zabezpečiť na nakrúcanie služobné auto a požičať svoje uniformy. "Nikto nikomu neublížil, nikto nikoho neponížil, je to vtipný klip a tam to končí," tvrdí raper Ramón Daňo.

Prišiel o prácu

"Prípad prevzala inšpekcia ministerstva vnútra, ak to procesná situácia dovolí, tak poskytneme ďalšie informácie," dodáva hovorca ministerstva Ivan Netík.

Auto údajne patrilo dopravnému inšpektorátu. Podozrivý policajt ho mal zobrať bez toho, aby niekto o tom vedel. Svedčí o tom aj záver videa. "Konanie tohto policajta je v rozpore a budeme ho radikálne riešiť," povedal riaditeľ KR PZ Radoslav Michalčík.

To znamená, že príde pravdepodobne o prácu. Podľa našich informácií policajt už aj sám podal žiadosť o uvoľnenie zo služobného pomeru. 

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy