Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muž (54) onanuje naďalej. V rovnakom čase, na rovnakom mieste
Zdielať na

Muž (54) onanuje naďalej. V rovnakom čase, na rovnakom mieste

HUMENNÉ / Nedá si pokoj. Muž, ktorý si mal v Humennom obzerať žiačky základných škôl a masturbovať pri tom, vyčíňa aj ďalej. Navyše vraj nabral odvahu a obnažuje sa aj priamo v meste. Sexuologička varuje, že bez odbornej pomoci môže jeho správanie naberať na obrátkach.

Vždy sa mu podarí ujsť

Podľa polície mužovi s najväčšou pravdepodobnosťou hrozí obvinenie z trestného činu výtržníctva. Za to môže za mrežami skončiť až na tri roky. To však Humenčan veľmi dobre vie, no napriek tomu vyčíňa aj naďalej. Zamestnankyne základnej školy ho videli opäť.

"Toho istého podozrivého muža videli pred základnou školou a v blízkosti budovy mestskej polície aj tento týždeň. No keďže je na bicykli, zakaždým sa mu podarí ujsť," informuje zástupca náčelníka Vladimír Kocan.

S jedlom rastie chuť

Muž vraj svoje správanie vysvetľuje tým, že sa len potrebuje vymočiť. Zaujímavé je, že sa tak má stať každé ráno v približne rovnakom čase a stále pri základnej škole. Takto jeho správanie opisujú svedkovia. "Vytiahol si a... rozopol, dal dole a hral sa s tým a pozeral," tvrdí zamestnankyňa základnej školy.

Odborníčka však upozorňuje na to, že ak takéto konanie ostane bez povšimnutia, budú problémy. "S jedlom rastie chuť, on naberie odvahu a nedá sa vylúčiť, že bude pokračovať," vysvetľuje sexuologička Danica Caisová.

Kým doteraz mal podozrivý obchádzať základné, no tiež materské školy v Humennom, teraz podľa našich zistení pritvrdil a vraj sa už obnažuje aj pre ženami priamo v meste. Od minulého týždňa polícia zvýšila v okolí základných a materských škôl hliadkovú činnosť a v tomto režime bude pokračovať aj naďalej.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy