Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Výstava nielen o knihách. Okrem hlavolamov si tu pochutíte
Zdielať na

Výstava nielen o knihách. Okrem hlavolamov si tu pochutíte

Precvičiť si IQ, vyskúšať hlavolamy, ktoré vyzerajú na prvý pohľad ako hračka, najnovšie pomôcky pre pedagógov a zaujímavé knižné tituly priamo z tlačiarne! Jednoducho mix toho najlepšieho pod jednou strechou, aktuálne nájdete na bratislavskom výstavisku.

Hlavolamy riešia deti aj starší

"Bibliotéka nie je len pre ľudí, ktorí sú vášnivými čitateľmi, ale aj vášnivými kuchármi. Pršli sem autori rôznych kuchárskych kníh, nabrali odvahu predviesť, že to umenie, ktoré ukryli do kníh, dokážu aj naozaj vyrobiť," informuje hovorkyňa Incheby Martina Sekulová.

Knižky vám rád podpíše Ľubomír Feldek, Daniel Hevier, Tamara Heribanová Halina Pawlovská, či Martin Pyco Rausch a ďalší. A potom, čo si necháte podpísať knižku, si môžete ísť precvičiť pamäť, či preveriť výšku IQ. Hlavolamy sú tu pre všetky vekové kategórie od 4 do 104 rokov. "Hráči musia pokladať obrazec v čo najrýchlejšom čase," tvrdí promotér Karol.

Vyskúšajte si freestyle v poézii

Vystavovatelia si v stánkoch pripravili napríklad freestyle v poézii, či streetartové umenie. Okrem návštevníkov si na svoje prídu aj pedagógovia materských či základných škôl. "Môžeme si pripraviť rôzne úlohy pre deti, deti riešia, kreslia, riešia logické úlohy," dodala vystavovateľka multifunkčnej tabule Eva Mujkošová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy