Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
ČASŤ PRVÁ. Choroby podľa znamení. Na čo ste náchylní?
Zdielať na

ČASŤ PRVÁ. Choroby podľa znamení. Na čo ste náchylní?

V akom znamení ste sa narodili? Možno na šarlatánske predpovede vašej budúcnosti, ktoré si každý deň môžete prečítať v dennej tlači neveríte, ale dátum narodenia vraj výrazne ovplyvňuje aj naše zdravie. Tvrdí to aj vedma Marta Tóthová.

BARANI

Sú náchylní na zápalové, horúčkovité ochorenia, nádorové ochorenia, závraty a porážky. Ich telo sa im odvďačí, ak mu doprajú dostatok potravín bohatých na bielkoviny.

BÝCI

Ohrozené majú hrdlo, pohlavné orgány a obličky.Tiež majú sklon rýchlo zachrípnuť a pribrať! Mali by preto viacej športovať, čím zabránia obezite!

BLÍŽENCI

Nezriedka sa u nich vyskytuje nervová podráždenosť a rečové chyby! Pozor však aj na pľúca a priedušky. Dostatok vitamínov v podobe ovocia a zeleniny môže Blížencom výrazne pomôcť! A hlavne, žiadne cigarety.

RACI

Váš organizmus je akoby magnetom na neurotické ochorenie žalúdka, ale aj na rakovinu, vodnatieľku, zažívacie poruchy, menštruačné poruchy.

LEVY

Vy si opatrujte srdce! Netrápte sa a snažte sa byť stále zamilovaný To je pre vás liek číslo jeden na všetky choroby!

PANNY

Často mávajú črevné a zažívacie problémy, pretože človek – panna berie veci príliš tragicky! S humorom zvládnete život oveľa ľahšie!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy