Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Moderné bývanie. Takto sa dá zmeniť byt...
Zdielať na

Moderné bývanie. Takto sa dá zmeniť byt...

Iste nám dáte za pravdu, že s príchodom jesene akosi viac rozmýšľame nad tým, ako si zútulniť naše príbytky. My sme niekoľko takýchto tipov našli v bratislavskej Petržalke, kde sa začala výstava o modernom bývaní MODDOM 2012.

Nábytky z netradičných materiálov

"Tie trendy vidíme napríklad pri výrobe nábytku. Vyrába sa z veľmi netradičných materiálov. Môžeme tu vidieť materiály, ktoré sa bežne nepoužívajú, napríklad na sprchové kúty či paravány,"  opisuje hovorkyňa Incheby Martina Sekulová. Mnohí z nás bývajú v panelákoch.

"Sú tu tradičné nábytky, na ktoré sme zvyknutí, ale aj dizajnérske vychytávky a musím povedať, že z rozhovorov s vystavovateľmi som zistila, že sa snažia prinášať dizajn za prijateľné ceny a tiež zvyšovať záručné doby. Sú tu napríklad so 6-ročnou zárukou, našla som aj stoličky so 7-ročnou zárukou," dodáva Sekulová.

Izba princeznej aj piráta

Skoro každá rodina má doma nejakého potomka, čo ponúka výstava pre ne? "Záleží od rozpočtu. Či chcete svojej ratolesti dopriať izbičku princeznej alebo piráta. Sú tu vynikajúce ortopedické stoličky, ktoré myslia na to, že deti budú rásť a s rastom sa mení aj proporcia ich tela a táto stolička sa tomu dokáže prispôsobiť," tvrdí hovorkyňa Incheby.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy