Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
LIST. Milí záchranári, ďakujem! Odkazuje babka Martinka a Samka
Zdielať na

LIST. Milí záchranári, ďakujem! Odkazuje babka Martinka a Samka

Bojuje o svoje milované vnúčatá. O Martinka (4) a Samka (2), ktorých si zobral britský Social Services (SS). Reč je o Eleonóre Študencovej. Pomáha svojej dcére Ivane. Aby neprestala bojovať proti lžiam a úradníkom. Teraz nás požiadala o zverejnenie nasledujúceho poďakovania. Pre tých, ktorým osud nielen jej detí na nútených adopciách, nie je ľahostajný...

Milí priatelia, záchranári,
(ospravedlňujem sa, ja FB nepoužívam , ale dovoľujem si využiť možnosť prostredníctvom TV Joj).

Chcem Vám poďakovať za spontánnu aktivitu pri protestoch na záchranu ešte donedávna neznámych ľudí, ktorí trpia nespravodlivosťou v cudzej krajine. Prosím, odovzdajte toto poďakovanie pre všetkých, aj keď nezdieľajú s vami Facebook a Noviny.sk, ale sú s nami. A veria, že má zmysel bojovať za zdravé a šťastné slovenské deti. Opäť po rokoch nastala možnosť vyjadrenia slobodného prejavu nespokojnosti a v mene Martinka a Samka, ich maminy, aj v mene mnohých nešťastných a bezmocných rodín.

Ďakujem za takúto bezprostrednú podporu. My nie sme sami, vďaka bezbrannej,  jednoduchej a hlavne oklamanej rodiny Čonkovcov,  sa slovenská politická suita spamätala a pripustila to, o čo som tvrdohlavo bojovala - aby Slovensko konečne konalo. A nová riaditeľka zasiahla do súdneho konania. Zasiahla v pravý čas a aj vďaka tomu sú Čonkovci na Slovensku.

Poďakovanie dnes patrí všetkým "lietadielkám" v ostatných mestách Slovenska, v Prahe aj v Severnom Írsku. Verím, že sa s týmito ľuďmi, organizátormi budeme môcť stretnúť a poďakovať sa osobne. Samozrejme, za predpokladu, že sa podarí vrátiť sa deťom a Ivane na Slovensko.

Pokiaľ trvá  nádej, musíme vydržať, s podporou a vytrvalosťou slovenskej verejnosti, podopretou obrovskou zanietenosťou redaktorov TV JOJ, sa to musí podariť. Inak by sme neprehrali iba my a ďalšie rodiny, ale celé Slovensko. Pomôžme novej riaditeľke CIPC-u zmeniť spolupracovníkov na kvalitných a slušných. Pomôžme sociálnym pracovníkom na nižšej okresnej úrovni, aby ich "tí hore" počúvali.

Srdečná vďaka.
Študencová Eleonóra

Pozn. redakcie: List v originálnom znení, neprešlo jazykovou a štylistickou úpravou, vyjadruje osobné stanovisko autora.

Všetko o pochybných adopciách detí si môžete prečítať TU.

plus.sk

Najčítanejšie správy