Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Šialený vodič (22) z Chorvátska je synom nitrianskeho policajta
Zdielať na

Šialený vodič (22) z Chorvátska je synom nitrianskeho policajta

Rodina 22-ročného Michala z Nitry, ktorý vpálil na územie Chorvátska tak, že demoloval všetko, čo mu prišlo do cesty, je zo všetkého v poriadnom šoku. Nevlastný syn mestského policajta mal údajne veľa problémov. Mladík navyše auto ukradol.

Mladík mal od servisu kľúče

Na záberoch, ktoré nasnímali kamery pred budovou, je vidieť, ako vychádza s autom z garáže. Potom ju zatvorí a akoby sa nič nedialo, zmizne preč. "15. júna bolo v Nitre odcudzené motorové osobné vozidlo, o ktorom bolo vyhlásené pátranie," vysvetlila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

O osem dní už mladý muž s ukradnutým autom predviedol šialenú jazdu po Maďarsku a Chorvátsku. Maďarskí policajti ho naháňali stovky kilometrov. Vletel v plnej rýchlosti do colnej zóny, kde prerazil rampy. V Chorvátsku zdemoloval aj závory pred bránami mýta. Pritom muž z Nitry zrazil jedeného chodca a vpálil do viacerých áut.  

Rodina je z toho v šoku

Michalova rodina žije v Golianove. Jeho nevlastný otec je mestským policajtom v Nitre. Z toho, čo sa stalo, je celá rodina prekvapená. Z domu odišiel mladík pred niekoľkými mesiacmi. Príbuzní s ním od tej doby neboli v kontakte. Od malička s ním mali vraj neustále problémy. Chlapec sa nevyhol ani krádežiam a možno preto odišiel do zahraničia.

Mladého Slováka už chorvátsky sudca zobral do väzby. Príbuzných zatiaľ nikto nekontaktoval a informácie majú iba z médií. Michal bol už obvinený aj nitrianskou políciou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy