Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Adoptívna mama v zvieracej ríší. To sa tak ľahko nevidí
Zdielať na

Adoptívna mama v zvieracej ríší. To sa tak ľahko nevidí

Teraz vám ukážeme neuveriteľné a zároveň dojímavé zábery. Dokazujú, že pes a mačka nemusia byť vždy nepriateľmi na život a na smrť. Naopak, psia matka sa dokáže ukážkovo postarať aj o mačiatka. Obetavú psiu mater sme našli na Zamagurí. Štyri malé mačky tam po smrti svojej matky prežili a žijú len vďaka nej.

Začala ich oblizovať

V košiku sa odohrávajú neuveriteľné veci, aj domácich pánov zarazilo takéto spojenie. Niekedy dokážu pri tejto zmiešanej zvieracej rodine presedieť aj celé hodiny a sledovať, čo všetko vie príroda zariadiť. 

Nezvyčajnej mame štyroch mačiatok sa ktokoľvek cudzí v blízkosti jej detí nepozdával. Stará sa o ne už takmer týždeň. Ich ozajstnú mamu zrazilo auto a tak sa Cindy zrejme  rozhodla, že sa o deti svojej kamarátky z dvora postará tak, ako keby boli jej vlastné. "My sme ich položili do košika, ona si k nim ľahla a začala ich olizovať," tvrdí majiteľ Vojtech Žemba.

Je to rarita

Nuž a nad zvláštnym rodinným putom sa zamýšľal aj zverolekár, ktorý ešte nikdy také niečo počas svojej praxe nevidel. "Za raritu to považovať môžme, nie je to celkom bežné, a vidíme, že príroda si nájde cestu aj v týchto veciach," povedal zverolekár Viliam Ovšonka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články