Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodička dostala papuču. Zbavila sa jej ozaj neskutočne!
Zdielať na

Vodička dostala papuču. Zbavila sa jej ozaj neskutočne!

Mestskí policajti z Prievidze riešili vskutku nezvyčajný prípad. Mladej vodičke, ktorá stála s autom na tráve, dali papuču. To by nebolo nič nezvyčajné, keby... Keby táto žena potom pokojne neprišla k autu, nenaštartovala a nepohla sa. Hoci ju to stálo blatník, auto sa napokon rozbehlo.

Mladá vodička zaparkovala svoje auto priamo na tráve. Netrvalo dlho a na jej koleso pribudla neželaná ozdoba - papuča. Po niekoľkých minútach sa k autu vrátila. Znie to neuveriteľne, ale to, že má na kolese papuču, si nevšimla.

Nešlo to, tak druhý raz pridala plyn...

"Naštartovala auto a keďže tá papuča jej trošku bránila v jazde, tak na druhýkrát pridala viac plynu a odišla aj s papučou," hovorí svedok neuveriteľnej akcie, ktorý si ju zvečnil na video. Ďalej pokračuje: "Dosť dlhú dobu sa tá papuča šúchala o vozovku, takže musel byť počuť aj vo vozidle zjavný kovový zvuk, no napriek tomu pokračovala v cúvaní."

Papuča o pár sekúnd z kolesa odpadla. Až potom vodička zastavila. "Vozidlo bolo označené aj za stieračom, aj na skle vodiča bola reflexná samolepka, ktorá šoféra upozorňuje na to, že vozidlo je zablokované," informuje Vít Zajac z Mestskej polície Prievidza.

Toto ešte mestskí policajti nevideli!

Samolepku, ktorú mala nalepenú na skle, musela vidieť. Veľkú hlavu si však z nej nerobila. Napriek tomu veselo cúvala. Opäť Vít Zajac: "Približne raz do mesiaca máme prípad, že vodič si nevšimne to blokovacie zariadenie a s vozidlom sa pohne." Ale to, čo sa podarilo tejto vodičke, to ešte mestskí policajti nevideli.

Papuču síce z kolesa vyzula bez toho, aby ju poškodila, no oveľa horšie skončilo jej auto. Pohľad na poškodené vozidlo jej však náladu nepokazil! "Napriek tomu, že tá situácia vyzerala nedobre, tak pani to brala s humorom a bola rada, že sa nič vážnejšie nestalo," dodáva Vít Zajac z MsP Prievidza.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Auto_vodička_papuča_štart

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy