Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prvý apríl, sviatok bláznov! Aj takéto žartíky obľubujeme...
Zdielať na

Prvý apríl, sviatok bláznov! Aj takéto žartíky obľubujeme...

Deň žartíkov je tu, prvý apríl každý z nás pozná ako sviatok bláznov a rôznych fórikov. Pravdou však je, že nie každému sú po chuti. Najmä ak máte v okolí nadšených vtipkárov, ktorí si v tento deň vychutnajú kohokoľvek, kto im príde do cesty - v duchu hesla najväčšia radosť je škodoradosť... Žartíky majú v malíčku aj špecialisti v seriáli Klamári...

Obľúbené a zaručené žartíky

"Mám takéto vtipkára kolegu, ktorý s obľubou nás posiela na vrátnicu zo 6 poschodia." "Učiteľke na strednej som skryl všetky ikony na ploche a dal som jej tam len obrázky a tá klikala a klikala a nemohla nič spraviť s tým." "Môj brat sa napil octovej vody namiesto malinovky."

Nie nadarmo sa hovorí, škodoradosť - najväčšia radosť. A dnes je deň pre mnohých plný najvďačnejšieho druhu zábavy, škodoradostných vtipov. Prvý apríl sme už na vlastnej koži pocítili určite všetci. Nuž a keď už ste si predtým nevšimli, skúsme sa pozrieť na isté spoločné znaky týchto darebáctiev.

Pozor na reč tela!

"Možno viac hovorí alebo naopak, menej hovorí, alebo sú stuhnuté mimické svaly, u niekoho si všimnete silené usmievanie sa, neustále nás vníma a pozoruje, a čaká, že či mu naozaj vletí do tej jeho pasce," popisuje očividné znaky psychologička Monika Longauerová.

V seriáli Klamári to vedia...

Reč tela majú v malíčku aj špecialisti v seriáli Klamári. Kombinácia 43 svalov môže vytvoriť až 10 tisíc výrazov. Ak sa ich naučíte, netreba vám ani detektor.

Existuje však ešte jedna dobrá rada nad zlato, ako sa vyhnete napríklad aj mastným rukám od nakrémovanej kľučky dverí, o ktoré sa samozrejme postaral prvoaprílový nadšenec... Jednoducho nezabudnite, že dnes je predsa len prvý apríl!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy