Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trump je podľa prieskumu najmenej obľúbený prezident USA
Zdielať na

Trump je podľa prieskumu najmenej obľúbený prezident USA

Google News Button Sledovať správy

WASHINGTON D.C. / Akékoľvek negatívne prieskumy verejnej mienky o súčasnom americkom prezidentovi sú zámerne šírené lži. Donald Trump takto na sociálnej sieti reagoval na posledný prieskum, ktorý naznačuje, že je najmenej uznávanou hlavou štátu USA.

"Akékoľvek negatívne výskumy sú falošnými správami. Rovnako ako boli predvolebné prieskumy CNN, ABC a NBC. Prepáčte, ale ľudia chcú zabezpečené hranice a extrémne preverovanie," napísal Donald Trump v piatok v reakcii na zverejnené výsledky verejnej mienky pre televíziu CNN.

Prieskumom neverí

Výskum prisúdil Trumpovi podporu 44 percent opýtaných. Ešte nikdy v histórii prieskumov nemal nový prezident po nástupe do úradu takú nízku dôveru.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/828574430800539648

Aj spočiatku neobľúbený Ronald Reagan mal v čase nástupu do Bieleho domu viac 50-percentnú podporu.

Trump ale prieskumom neverí. "Robím si vlastné závery, ktoré sú podložené nazhromaždenými dátami, a každý to vie. Médiá šíria falošné správy. Jednoducho povedané klamú," napísal na Twitter.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/828575949268606977

Prieskumy priznávajú, že podľa 78 percent respondentov po nástupe do úradu robí presne to, čo sľúbil počas kampane. To americký prezident na sociálnej sieti nespochybnil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy