Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Podľa Fica sú niektorí novinári špinavé protislovenské prostitútky
Zdielať na
Politika

Podľa Fica sú niektorí novinári špinavé protislovenské prostitútky

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Premiér Robert Fico sa zastal ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka. Jeho rezort čelí kritike po zverejnení informácií bývalej zamestnankyne rezortu Zuzany Hlávkovej o príprave niektorých podujatí slovenského predsedníctva.

Hlávková upozornila na niektoré veci, ktoré pokladá za netransparentné a podozrivé. Fico vyhlásil, že médiá na dennej báze klamú a poškodzujú slovenské predsedníctvo, ale on bude chrániť dobrú povesť nášho predsedníctva, ktoré je podľa neho hodnotené pozitívne.

Premiér v tejto súvislosti kritizoval médiá, že neinformujú, ale bojujú s vládou. Niektorí z vás sú špinavé protislovenské prostitútky, vyhlásil ďalej v tejto súvislosti Fico na adresu novinárov.

Premiér ďalej uviedol, že to, čo sa deje posledné dni, nie je náhoda, ale cielený útok proti úspešnému slovenskému predsedníctvu a ministrovi Miroslavovi Lajčákovi. Nie je možné, aby na princípe jedna baba povedal sa robili príbehy, ktoré sa nezakladajú na pravde a aby sa ignorovali stanoviská, ktoré hovoria o niečom inom, dodal premiér.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy