Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Súd s gangom Yegorova opäť odročili
Zdielať na

Súd s gangom Yegorova opäť odročili

Senát Krajského súdu v Bratislave mal dnes pojednávať v prípade niekoľkých vrážd gangu Volodymyra Yegorova. Ten je vo väzbe už deviaty rok. Eskorta síce Ukrajinca predviedla, no pojednávanie sa opäť nezačalo a sudca ho musel odročiť.

Pojednávanie v prípade takého závažného trestného činu, akým je vražda, presnejšie päť vrážd, ktoré má mať údajne na svedomí gang ukrajinského bossa Volodymyra Yegorova, dnes odročili . Samotného Yegorova síce pred sudcu predviedli, a ďalší dvaja jeho kumpáni dali prostredníctvom svojich advokátov súhlas na pojednávanie v ich neprítomnosti, no posledný zo štvorice sa nedostavil s ospravedlnením, že je práceneschopný.  Z tohto dôvodu musel sudca pojednávanie odročiť na 2. a 3. marca.

Gang Volodymyra Yegorova mal údajne likvidovať svojich vlastných vojakov. V prípade piatich vrážd dokonca už padol doživotný rozsudok . Ten ale Najvyšší súd zrušil a vec vrátil na opätovné konanie. 

Celý prípad skomplikovala aj skutočnosť, že  štvoricu prepustili na slobodu v juli 2011.  Yegorova síce po pár sekundách opäť zobrali kukláči, no odvtedy sa procesy pre neprítomnosť obžalovaných členov gangu doslova naťahujú.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy