Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Do policajta (23) vrazilo auto, leží v umelom spánku
Zdielať na

Do policajta (23) vrazilo auto, leží v umelom spánku

Hrôzu, akú si nechce predstaviť ani jeden policajt, teraz zažíva 23-ročný Gabriel, policajt obvodného oddelenia z Turne nad Bodvou. Momentálne leží v košickej nemocnici vo vážnom stave - je v umelom spánku. Počas služby ho pri obci Dvorníky zrazil vodič idúci z Bratislavy.

Vrazil doňho na plnej stredovej čiare...

Mladý policajt práve riadil premávku. Stál na plnej stredovej čiare. Podľa polície bol oblečený v uniforme, označený reflexnými doplnkami aj s červeným svetlom. Preto mal byť na ceste rozoznateľný. Aj napriek tomu však doňho 44-ročný vodič vrazil. Veľmi nešťastne...

Mladý policajt, 23-ročný Gabriel zatiaľ nie je pri vedomí. Záchranári mali čo robiť, aby ho včas dostali na operačnú sálu. Podľa našich informácií mu na mieste prvú pomoc podal práve vodič, ktorý má incident na svedomí. Keďže mal pod vestou aj nepriestrelný oblek, ten mu zrejme ochránil orgány. Košickí srdciari ho zase tak povediac zobrali zubatej z lopaty.

Srdciari ho uchmatli zubatej z lopaty, stále nie je pri vedomí

Momentálne leží v umelom spánku vo východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb. Tu mu museli napraviť poškodené cievy. Doposiaľ absolvoval dve operácie v dvoch nemocniciach. Okrem napríklad pľúc, močového mechúra mal aj ďalšie nielen vnútorné zranenia.

Vodič už bol predvedený na policajný výsluch. Čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví. V prípade dokázania viny mu hrozí 1 až 5 rokov za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy