Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V krčme išlo o život, Juraj (29) chcel podrezať barmanku
Zdielať na

V krčme išlo o život, Juraj (29) chcel podrezať barmanku

Bol to večer, ako každý iný. No v tom sa vo dverách objavil Juraj. Najprv sa vypytoval na istého muža, neskôr schytil barmanku za vlasy a ku krku jej pritlačil poľovnícky nôž. Toto je scenár prepadu v obci Siladice.

V miestnom pohostinstve zažili tamojší "štamgasti" a najmä barmanka poriadny šok. Hlučný a agresívny muž sa rozhodol, že si s nožom v ruke od zamestnankyne vypýta peniaze. Našťastie včas zasiahli duchaprítomní zákazníci.

Zo zákazníka ochrankár

Čo sa presne odohralo v pohostinstve v Siladiciach, stále vyšetruje polícia, no podľa predbežných informácií sa mal v pohostinstve vo večerných hodinách nachádzať aj 29 -ročný Juraj.

Ten sa najprv hlučne vypytoval na istého muža, neskôr schytil barmanku za vlasy a ku krku jej pritlačil poľovnícky nôž. Na jej obranu sa postavil jeden zo zákazníkov.

Basa? Aj 12 rokov

,,Útočníka vyzval, aby odložil nôž a pustil barmanku. Obvinený tak urobil , no vzápätí udrel muža do tváre. Následne zasa chytil nož, zamestnankyňu za vlasy, a žiadal od nej peniaze. Všimol si sediacu ženu v boxe, prišiel k nej a hlavu jej udrel o tehlovu stenu boxu," povedal hovorca krajskej polície v Trnave Michal Hanus.

Mladíkovo besnenie nakoniec zastavili dvaja zákazníci, ktorí ho zadržali až do príchodu polície. Vyšetrovateľ už obvinil 29 -ročného Juraja z obce Dvorníky zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva.

Vo väzení si tak môže posedieť 7 až 12 rokov.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy