Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zavraždil tehotnú kolegyňu, telo hodil k odpadkom
Zdielať na

Zavraždil tehotnú kolegyňu, telo hodil k odpadkom

Má len 22 rokov a za sebou bohatú kriminálnu minulosť, ktorú doplnil o dvojnásobnú vraždu. Mladíka podozrieva polícia, že sa v neskorých nočných hodinách vlámal do kaviarne, kde ho prekvapila manažérka. Tú zavraždil, jej telo hodil do smetného koša, ukradol jej auto a ušiel. Žena bola v druhom mesiaci tehotenstva.

Danielle Watson bola v druhom mesiaci tehotenstva. Bolo to len nedávno, keď spolu so snúbencom Keithom Smithom počuli prvýkrát u lekára biť srdiečko svojho bábätka.

Iba o pár hodín po návšteve lekára už boli žena a jej dieťa mŕtve. Postaral sa o to kolega budúcej mamičky, ktorý sa podľa polície vlámal do kaviarne, kde pracovala ako manažérka.



25-ročná manažérka zrejme páchateľa s bohatou kriminálnou minulosťou pri lúpeži prekvapila a tak ju zabil. Jej telo hodil k smetným košom pri nákupnom centre v americkom meste Charlotte, kde ho našli smetiari.

Páchateľ Mark Cox sa chcel obohatiť a po záverečnej sa vlúpal do kaviarne, kde zvraždená aj on pracovali. Keďže nerátal s tým, že tam ešte niekoho nájde, musel byť v šoku, keď ho Danielle v práci prekvapila. Keď ju zavraždil, utiekol v jej aute. Polícia po ňom pátra.

Danielle Watson a Mark Cox

Danielle Watson a jej vrah

Súvisiace články

Najčítanejšie správy