Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
ROZHOVOR: René (17) zákerne útočil na starca, už vypovedal
Zdielať na

ROZHOVOR: René (17) zákerne útočil na starca, už vypovedal

V stredu sme vás informovali o bitke pri nitrianskom hokejovom štadióne. Partia mladých ľudí tu zaútočila na starčeka. Celý incident si nahrali aj so smiechom. Video sa však zábavné nezdalo desiatkam našich čitateľov. My sme oslovili strýka jedného z mladíkov, ktorého polícia identifikovala ako 17-ročného Reného. Ten podvečer už vypovedal na polícii.

"Zábavnú" bitku si nakrúcali

Pravdepodobne René je mladíkom, ktorý vbehol do obrazu a na starčeka začal necitlivo útočiť. Keď sa slovná provokácia nepodarila, zhodil mu najskôr čiapku, potom ho zhodil na zem. Polícia začala ihneď konať a mladíkom na videu by mal byť 17-ročný chlapec. Práve teraz vypovedá na polícii, ktorá pozná nielen jeho totožnosť, ale aj totožnosť svdkov incidentu. Jeho strýko však neveril, že by takto konal, keby ho na to niekto nenaviedol. VIDEO z bitky si môžete pozrieť TU!

René je vraj mentálne postihnutý, za sebou má už krádež

"On chodieva hrávať futbal, hokej. On to má po mame. Tá je v ústave v Komárne. Aj on je mentálne postihnutý, to mám v papieroch napísané, že má rozum ako šesťročné dieťa... Je ako malé decko. Toto by som neveril o ňom. Možno bol donútený... Niekto ho naviedol, alebo mu povedal, aby voľačo spravil," hovorí o Reném strýko.

Od neho sme sa tiež dozvedeli, že mladík má už skúsenosti aj s políciou. "Raz ukradol nejakú retiazku alebo hokejistom telefón. To je všetko. Aj to mu hneď vrátili naspäť. To bolo prvýkrát v živote, čo spravil. Že ukradol telefón."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy