Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prepad priamo na ceste. Detský gang vodičovi vyraboval auto!
Zdielať na

Prepad priamo na ceste. Detský gang vodičovi vyraboval auto!

Silvestrovská oslava sa pre Mariána z obce Šiatorská Bukovinka skončila strachom o vlastný život. Za všetko môžu dve deti a jeden mladistvý, ktorí ho najprv zablokovali autom a potom olúpili.

K prepadu došlo na ceste medzi obcou Čamovce a Šíd. "Je to vlastne nárazník. Je zlomený, ale tečie aj olej," ukazoval nám škody, ktoré utrpelo auto vodiča, keď sa snažil uniknúť zlodejom. Tí ho najprv v dedine vyzvali na automobilové preteky. S touto výzvou Marián nesúhlasil a tak ho trojčlenná skupinka začala prenasledovať.


"Potom ma predbehli a robili sa, že chcú sa pretekať," hovorí prepadnutý vodič. Keď ich Marián ignoroval, pritvrdili. Otočili sa autom a Mariánovi išli naproti. 15-ročný vodič strhol volant do protismeru a Mariána tak donútil zastaviť.

Podarilo sa mu uniknúť

Potom sa začala rabovačka, chlapci po vodičovi vyleteli ako supy. Otvorili si auto, každý z inej strany. Vytiahli vodiča a robili si zálusk na peniaze, cédečka a neskôr aj na auto. Marián si myslel, že je mladík ozbrojený. Napriek tomu však vzal v sebe odvahu a podarilo sa mu poľnou cestou uniknúť. Policajtom sa podarilo podarenú trojicu rýchlo dolapiť. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy