Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Auto starčeka omylom skončilo na vrakovisku
Zdielať na

Auto starčeka omylom skončilo na vrakovisku

Milan Zvrškovec zo Žiliny takmer dostal infarkt, keď zistil, že mu z parkoviska zmizla jeho Škodovka. Okamžite volal na políciu, aby nahlásil krádež. Nakoniec sa ale dozvedel, že mu auto odtiahli ako vrak. Teraz musí zaplatiť 90 eur, peniaze na rozdávanie však dôchodca nemá.

Auto pána Milana skončilo v areáli dopravného podniku. Červenú stodvadsiatku parkoval dôchodca pred panelákom. Platnosť emisnej a technickej kontroly však  vypršala  ešte v novembri minulého roka.

Auto bolo nepojazdné

"Mesto postupovalo v zmysle zákona, vozidlo bolo nepojazdné dlhodobo a nebolo technicky spôsobilé cestnej premávky," povedal hovorca mesta Žilina Pavol Čorba. Pána Milana údajne na zaberanie verejného priestranstva upozornili.

Vraj ho upozornili

16. februára mu vraj mestskí policajti dali za stierač lístok s upozornením. Pán Milan si ale nič nevšimol. Dôchodca je presvedčený o tom, že mu mali upozornenie hodiť minimálne do schránky.

Za zaberanie verejného priestranstva teraz musí zaplatiť mestu 30 eur a ďalších 60 za odtiahnutie auta. Peniaze nazvyš z dôchodku nemá a požadovaná suma presahuje aj hodnotu samotnej starej škodovky.

Odtiahnuté auto_starček_Žilina_parkovanie

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy