Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcel som sa len vyspať, tvrdil zlodej
Zdielať na

Chcel som sa len vyspať, tvrdil zlodej

S jedným promile v krvi, navyše bez vodičského oprávnenia a na aute s ukradnutými značkami. Takto šiel kradnúť benzín 31-ročný muž. Z čerpacej stanice pri Brusne chcel odísť s plnou nádržou. Vraj nemá kde prespať a chcel si v aute zakúriť, aby prečkal noc. Odvážna pracovníčka čerpacej stanice mu však útek odvážne a najmä rázne prekazila.

Zamestnankyňa bola neskoro večer na pumpe úplne sama. Tesne pred záverečnou prišlo auto. Mladý muž, ktorý vystúpil, sa vraj od začiatku správal zvláštne a upútal jej pozornosť.

Natankoval a nechcel platiť

Muž natankoval plnú nádrž a za zamestnankyňou prišiel s tým, že jej nezaplatí. Vraj nemá pri sebe peniaze. Žena nestratila duchaprítomnosť, okamžite mu zobrala kľúče od auta a volala políciu.

Vraj mu bola vonku zima

31-ročný muž tak zakrátko skončil na policajnej stanici. Policajtov šokoval svojím vysvetlením. Vraj nemal inú možnosť, ako benzín ukradnúť. "Nemám kde spať, kde bývať, natankoval som, aby som mohol zakúriť v aute a spať v teple," povedal na svoju obranu.

Na "rováši" má toho viac

Priznal však aj to, že takto nekradol po prvýkrát. Bez platenia ušiel aj z pumpy pri Martine. Navyše mal na aute ukradnuté ŠPZ-ky. A to ešte nie je všetko. Muž šoféroval hoci nemá vodičský preukaz a mal takmer jedno promile alkoholu v krvi. Polícii tak ešte bude mať čo vysvetľovať.

Opilec_benzínka_chcel sa len v aute vyspať_konkrétny prípad

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy