Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rómovia podnikateľovi: Rozbijeme ti papuľu...
Zdielať na

Rómovia podnikateľovi: Rozbijeme ti papuľu...

Vyhrážky, krik ale aj strach. Takáto vyhrotená atmosféra momentálne vládne vobci Nandraž pri Revúcej. Obyvatelia sa v obci rozdelili na dva tábory. Rómov obviňujú z vyhrážok, rómsku ženu zase mal niekto zbiť. A to všetko pre ukradnutú motorovú pílu.

Majiteľovi ukradla pílu

Majiteľ firmy tvrdí, že 42-ročná Božena mu počas dňa z firmy ukradla motorovú pílu. Rómovia sa ale bránia. Podľa nich ju mal preto majiteľ firmy brutálne zbiť.

Majiteľ firmy ale tieto obvinenia rázne odmieta a tvrdí, že práve Božena prišla počas dňa na jeho pozemok a snažila sa pílu ukradnúť. "Utekala s pílou pod pazuchou, mala ju zakrytú ešte aj pod kabátom," tvrdí brat majiteľa firmy.

Rómovia sa chceli pomstiť

Zbitú ženu potom údajne odviezli do nemocnice. Skupinka Rómov sa následne k miestnej firme vybrala pomstiť údajne napadnutú ženu.

Policajti o napadnutej žene nemajú žiadne informácie. Nebezpečné vyhrážanie Rómov však už vyšetrujú. "Prijali sme trestné oznámenie a prípad preverujeme ako podozrenie z prečinu nebezpečného vyhrážania," povedala banskobystrická hovorkyňa Mária Faltániová.

Teraz sa hádajú už aj Rómovia

Konflikt sa nakoniec dostal aj medzi samotných rómov, medzi sebou sa nevedeli dohodnúť, ako vlastne k incidentu došlo. Výhrážky zo strany Rómov neprestali, podľa nich pomsta za údajne napadnutú ženu ešte len príde.

Rómovia sa vyhrážajú, podnikateľ, Nandraž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy