Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Naháňačka v Rakúsku, po Slovákovi strieľali
Zdielať na

Naháňačka v Rakúsku, po Slovákovi strieľali

Naháňačka a prestrelka. Slovenský zlodej spôsobil v Rakúsku rozruch. Pri viedenskom letisku si policajti všimli podozrivú osobu. Keď chceli muža skontrolovať, šliapol na plyn.

Policajtom utiekol do mesta

Tridsaťdvaročný Branislav P. policajtov odignoroval a z rakúskeho letiska Schwechat sa vybral smerom na Fischamend. Tam sa ho snažili zadržať dve policajné hliadky.

To sa im nepodarilo a Branislav do jednej z nich vrazil.
Polícajti použila varovné výstrely, napriek tomu utekal ďalej do husto obývanej časti mesta.

Chytili ho až v záhradách

Rakúskym policajtom sa podarilo zlodeja zadržať až o pár kilometrov ďalej v mestečku Fischamend. Hliadka zlodeja zastavila až  v miestnych zahradách.

Vzhľadom k tomu, že zlodej - 32-ročný Branislav využil možnosť nezverejnenia informácii o prípade, polícia nám nemohla dať k prípadu stanovisko.

Skončil v nemocnici

Televízii JOJ sa podarilo zistiť, že Branislava museli po zadržaní odviesť na ošetrenie do nemocnice v Hainburgu. Nemal strelné poranenia. Podľa našich informácii predstieral, že odpadol.

Branislav sa bude za svoje konanie zodpovedať pred rakúskymi trestnoprávnymi úradmi. Je podozrivý zo spáchania viacerých vlámaní a krádeží áut. Po tomto útoku sa bude musieť zodpovedať aj za útok na verejného činiteľa. Vo väzení si pravdepodobne posedí niekoľko rokov.

polícia_rakúsko_viedeň_autá v rade za sebou

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy