Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajt zabránil školskému masakru. Šialený strelec ho zavraždil!
Zdielať na
Krimi

Policajt zabránil školskému masakru. Šialený strelec ho zavraždil!

Neuveriteľná dráma na škole! Policajt pri náhodnej kontrole zabránil obrovskému masakru. Na školskej pôde objavil muža so zbraňou. V tom prepukla šialená prestrelka. Napokon zomrel aj muž zákona i šialený strelec. Hrdinský policajt však zrejme zachránil desiatky životov žiakov a učiteľov.

Smutne známej americkej polytechnickej škole zrejme hrozil ďalší krvavý masaker. Policajt pri rutinnej kontrole odhalil v areáli univerzity strelca. Náhle prepukla prestrelka. Tá učiteľom i celému svetu pripomenula tragédiu spred štyroch rokov. 

Incident sa udial pri Polytechnickej univerzite vo Virginii. V roku 2007 práve tam vtedy vyčíňal pomätený Juhokórejčan a zastreli 32 študentov i učiteľov. Štvrtková prestrelka si vyžiadala dve obete. Polícia okolnosti streľby pre vyšetrovanie utajuje.

Podľa svetových agentúr jednou z obetí je policajt, ktorý pri rutinnej prehliadke odhalil strelca. Druhou obeťou by mal byť sám útočník. Našli ho na parkovisku a zrejme spáchal samovraždu. Polícia zatiaľ nezverejnila identitu strelca. Areál univerzity uzatvorili na štyri hodiny. 

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy