Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nebojte, peniaze vrátim! Chlácholil lupič starenku
Zdielať na

Nebojte, peniaze vrátim! Chlácholil lupič starenku

Starenku z Ladíc prepadol v jej dome zatiaľ neznámy muž. Žene ukradol peniaze, ktoré mala nasporené na darčeky. Išlo však zrejme o slušného zlodeja. Babičke hovoril, aby sa nebála, že po výplate príde a peniaze vráti.

Babičku (92) lupič prekvapil vo chvíli, keď sedela v izbe a pozerala svoj obľúbený seriál. Do domu sa potom zlodej vkradol pod rúškom tmy okolo pol jedenástej. Žena sa išla pozrieť do chodbičky, aby zistila, čo sa deje a ocitla sa zoči voči zlodejovi. 

Od starenky si pýtal peniaze

Muž od starenky pýtal peniaze. Vraj zmeškal autobus a nemá sa, ako dostať domov. Pani pochopila, že najlepšie bude, ak urobí všetko, čo je zlodej prikáže. Preto mu ponúkla zhruba 50 eur. Tu mu však ani zďaleka nestačilo. Vytiahla preto obálku a mužovi podala 100 eurovú bankovku.

50 eur mu nestačilo, pýtal viac

Išiel za nou pekne a vytiahol obálku. Potom už začal sám konať a vytiahol asi 500 eur. Zlodej videl, že starenke nie je všetko jedno a začal ju slušne upokojovať. Vraj o niekoľko dní  po výplate určite príde a peniaze jej vráti.

Starenka utekala k susedom

Vystrašená babička potom aj s pyžamom v rukách utekala o niekoľko domov ďalej k susedom a tým povedala, že sa stalo. V obci vraj nejde o prvý takýto prípad a starosta sa bude snažiť urobiť dáke opatrenia. Je možné, že do ulíc pošle hliadky v podobe dobrovoľníkov.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy