Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jurajovi O. alias Piťovi sa v base nepáči, sťažuje sa
Zdielať na

Jurajovi O. alias Piťovi sa v base nepáči, sťažuje sa

Na rozhodnutie má päť dní. Reč je o Krajskom súde v Trnave. Ten posudzuje sťažnosť Juraja O. alias Piťa, ktorý skončil vo väzbe po nedávnom zásahu kukláčov v jeho vile v bratislavskom Lamači.

Okrem Juraja O. poslala sudkyňa Okresného súdu v Trnave ešte 17. novembra do väzby aj Michala B., Martina P. a Petra B. Všetci štyria proti rozhodnutiam o väzbe podali sťažnosti.

Polícia: Podpaľovali autá v Trnave

A to pre zločin poškodzovania cudzej veci a nedovoleného ozbrojovania. Podľa polície sa týchto trestných činov dopustili podpálením áut v Trnave. Hrozí im až desaťročné väzenie.

Kukláči zasiahla proti údajnej skupine bratislavského podsvetia ešte 15. novembra. Proti 23 osobám vzniesla obvinenie pre viaceré trestné činy, či už násilné alebo majetkové.

Akcia z vrtuľníka

Príslušníci policajnej zásahovej jednotky zlanili z vrtuľníka do dvora rodinného domu v Lamači, v ktorom býva Juraj O. alias Piťo. Bolo počuť explózie a vidieť dym. Kukláči na dome rozbili niekoľko okien a vtrhli dnu. Pozrite sa, ako akciu komentoval minister vnútra Daniel Lipšic.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy