Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jozef lúpil ako traper. Na predavačku vytasil guličkové perá
Zdielať na
Krimi

Jozef lúpil ako traper. Na predavačku vytasil guličkové perá

So skutočne netradičnou zbraňou sa vybral lúpiť iba 24-ročný mladík v obci Dubno. Na predavačku vytiahol pozliepané guličkové perá, ktoré mali zbraň pripomínať. Žena sa ho však nezľakla a do Jozefa sa sama pustila, keď jej chcel z pokladne vytiahnuť aspoň drobné mince. Lupič je už v rukách polície.

Všetko sa udialo v dedine Dubno. Práve tam vo štvrtok popoludní došlo k lúpežnému prepadnutiu. Maskovaný muž si vyhliadol potraviny na konci obce.

Lupič si tvár zakrýval čiernym šálom, čiapkou aj kapucňou a predavačku za pultom sa snažil vystrašiť atrapou zbrane. Tá mu však povedala, že žiadne peniaze nemá a keď sa snažil vybrať drobné z pokladne, odvážna žena ho chytila za obidve ruky a snažila sa ho vytlačiť z predajne.

Páchateľ vtedy ušiel. Na miesto dorazili policajti, ktorí začali prehľadávať okolie. Stopu kadiaľ muž utekal zachytili aj špeciálne vycvičené psy, ktoré psovodov viedli až tri kilometre do vedľajšej obce. Druhá partia policajtov však už v tej chvíli mala v rukách podozrivého muža.

Ten sa počas vypočúvania ku skutku priznal a policajtom povedal, že atrapu zbrane zahodil do smetného koša pri autobusovej zastávke. 24-ročného Jozefa z obce Šurice už vyšetrovateľ obvinil. Hrozí mu basa až na 12 rokov.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy