Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
S 3 promile vpálil do zaparkovaného auta! A išiel do krčmy...
Zdielať na

S 3 promile vpálil do zaparkovaného auta! A išiel do krčmy...

Keď sa 51-ročný Sninčan vracal domov, na sídlisku narazil autom do ďalšieho auta. Až na to, že toto bolo pokojne stojace, teda zaparkované auto. Ťažkú hlavu si z toho nerobil a namieril si to vraj rovno do krčmy. Policajtom tvrdil, že pil až po nehode. Namerali mu viac ako 3 promile. Keďže šoféroval firemné auto, môže prísť nielen o vodičák, ale aj o živobytie.

Majiteľka tohto auta doplatila na to, že na sídlisku nezaparkovala na vyhradenom mieste, ale pozdĺž vozovky. Normálne by ostatným autám neprekážala... Až na vodiča, pre ktorého bola zrejme cesta priúzka. Prednou časťou vrazil priamo do auta. Firemným autom. A ešte k tomu mal z miesta činu ujsť.

Bol v šoku a vypil si vraj po nehode

Podľa policajtov zaparkoval o pár miest ďalej. No košická ŠPZ zaujala pozornosť okoloidúcich. Práve vďaka nim už boli policajti mužovi na stope. Jeho kroky smerovali do krčmy. Vraj bol v šoku a vypil si až po nehode. "Policajti mu namerali v dychu 1,70 mg alkoholu vo vydychovanom vzduchu," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník.

Zákaz činnosti a pokuta na krku...

Poškodená mužovi problémy robiť nechce a podľa vlastných slov mohlo uňho ísť len o skrat a nie alkohol. Ak však policajti preukážu alkohol za volantom, hrozí mu obvinenie a následne 5-ročný zákaz činnosti a pokuta 1300 eur.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy