Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brutálna bitka na sídlisku. Vojak s bratom zmlátili aj dievča!
Zdielať na
Krimi

Brutálna bitka na sídlisku. Vojak s bratom zmlátili aj dievča!

V Trebišove došlo k brutálnej bitke. Dvaja bratia tam zaútočili na trojicu mladých ľudí. Stalo sa to počas zábavy v herni. Opití bratia potom jazdili autom a na sídlisku to schytala mladá žena. Jej priateľovi rozbil nos.

Dvaja bratia sa v sobotu skoro ráno vo vnútri herne v Trebišove pohádali s trojicou mladíkov. Predmetom hádky bola mladá slečna, ktorá sa zabávala so svojím priateľom a s jeho kamarátom. Popritom padla aj spŕška vulgarizmov. Jeden z bratov rozbil fľašu šampanského a jej obsah vylial slečne na hlavu.

,,Jeden z páchateľov je profesionálny vojak," povedal o útočníkovi Miroslav Fuchs, riaditeľ OR PZ v Trenčíne. Bratov zadržala polícia až na sídlisku Sever, kde sa pri brieždení strhla bitka. Dokopali tam Štefániu a jej priateľovi spôsobili vážne poranenie nosa. Obaja boli vyšetrení v miestnej nemocnici.

Poškodení mladí muži a žena sa nám na kameru odmietli vyjadriť. Len pripomenuli , že s takou agresivitou, akou na nich vyrukovali dvaja bratia, sa ešte nestretli. Agresorom teraz hrozí dvojročná basa. Polícia už všetko vyšetruje, prípad bude dozorovať vojenská prokuratúra.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy