Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Učiteľovi praskli nervy. Žiak to v škole schytal!
Zdielať na

Učiteľovi praskli nervy. Žiak to v škole schytal!

Na hodine náboženstva v Mojmírovciach vraj padali facky. Katechét údajne strelil až piatim žiakom v triede. Deti ho vraj vyprovokovali. Učiteľ však tvrdí, že všetko bolo inak a incident mal len s jedným žiakom.

Všetko sa udialo na hodine náboženstva, katechét mal dať facku 12-ročnému žiakovi. "Syn došiel zo školy s tým, že dostal facku od pána učiteľa," hovorí otec Radoslav Benčík.

Erikov otec tvrdí, že jeho syn v triede vystrájal. Podľa jeho slov však nešlo o nič také, aby ho učiteľ fyzicky potrestal. "Erik sa hojdal na stoličke a za to dostal facku, podla mňa dosť silnú," dodáva. Pán Radoslav tvrdí, že vraj jeho syn nebol jediný, ktorý schytal od učiteľa. Rovnako vraj facku dostali ešte ďalší študenti.  "Udrel päť chlapcov, išiel som za ich rodičmi," hovorí.



Nahnevaný otec podal na katechéta aj sťažnosť. Učiteľ nám povedal, že mu je veľmi ľúto, čo sa stalo, ale deti ho vraj poriadne provokovali. Odmieta však, že by dostali až piati žiaci. "Nedostali, len jeden dostal zaucho, bol som k tomu vyhecovaný, skúšali, čo si môžu dovoliť," povedal nám pedagóg. Nešlo však ani o facku, ale len o menší pohlavok. Katechét sa za toto už aj ospravedlnil.

Riešia to policajti

Riaditeľka, ktorá je vo funkcii iba niekoľko týždňov nám povedala, že staré vedenie učiteľa už za toto pokarhalo. "Katechétovi boli udelené kárne opatrenia toho stupňa, ktoré sú na to prístupné," dodala Katarína Kúdelová. Erikovmu otcovi sa však toto zdá málo a preto podal trestné oznámenie na polícii. Muži zákona sa už incidentom zaoberajú.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy