Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Výbuch v Trenčianskych Tepliciach. Peter (†41) si bombu vložil do úst!
Zdielať na

Výbuch v Trenčianskych Tepliciach. Peter (†41) si bombu vložil do úst!

Ešte v nedeľu večer sme vás informovali o strašnej explózii v centre Trenčianskych Teplíc, ktorá otriasla panelákom na miestnom sídlisku. Brutálnym spôsobom pri nej zahynul 41-ročný muž. Len v slipoch mal vyjsť s výbušninou na balkón a údajne si ju vložil do úst. Následná explózia mu hlavu rozmetala po okolí... Podľa obyvateľov bol Peter čudák a holdoval alkoholu.

Nálož mu rozmetala hlavu po okolí

K výbuchu došlo v byte na ôsmom poschodí. Bombu si s najväčšou pravdepodobnosťou Peter priniesol z práce, teda zo strojárskej spoločnosti zaoberajúcej sa okrem iného aj výrobou munície.

Okolo piatej večer vyšiel na balkón len v slipoch a ponožkách. Nasledovala mohutná explózia. Tlaková vlna mu dokonca rozmetala po okolí časť hlavy. Údajne si ju totiž vložil do úst.... Jeho telo ležiace na balkóne zbadal ako prvý podľa našich informácií 16-ročný chlapec z vedľajšieho bytu. Jeho rodičia ihneď zavolali pomoc.

Peter bol vraj čudák, rád si vypil

Policajti panelák okamžite evakuovali. Mali podozrenie, že je narušená celá statika budovy a nachádza sa v nej ďalšia výbušnina. To sa napokon nepotvrdilo. Miesto však ostalo uzavreté až do neskorej noci. Špeciálny pyrotechnický tím z Bratislavy zisťuje, o akú výbušninu presne išlo.

Ľudia, ktorí muža poznali, nevylúčili, že mohol takto drasticky spáchať samovraždu. Podľa nich bol Peter čudák a okrem výbušnín holdoval aj alkoholu. V opitosti býval agresívny a údajne sa vyhrážal, že sa odpáli. Či mal vypité aj v čase výbuchu, ukáže až pitva.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy