Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vážna nehoda sudcu Orosza. Jeho auto zhorelo do tla!
Zdielať na
Krimi

Vážna nehoda sudcu Orosza. Jeho auto zhorelo do tla!

V Medzeve došlo k veľmi vážnej dopravnej nehode. Auto, ktoré tam narazilo do stĺpa vzbĺklo a zakrátko vyhorelo do tla. Ukázalo sa, že za volantom sedel sudca Ústavného súdu Ladislav Orosz.

Ústavný sudca Ladislav Orosz má spolu s manželkou v Medzeve prechodný pobyt. Práve sa vracali domov, keď v jednom momente vyleteli s autom na obrubník a narazili do stĺpa verejného osvetlenia. Vzápätí vzbĺkol motor. Kým na miesto dorazili hasiči, plamene úplne zničili celé vozidlo.

Ladislav Orosz z neho stihol dostať von aj svoju manželku. "Bola pri plnom vedomí, ale na jej strane sa nedali otvoriť dvere, tak som jej musel pomôcť," opisuje chvíle hrôzy ústavný sudca. Podľa polície sudca pred jazdou nepil. On sám si myslí, že mal s najväčšou pravdepodobnosťou mikrospánok.

Jeho meno figuruje vo viacerých rozhodnutiach Ústavného súdu, ktoré boli zverejnené v posledných dňoch. "Po ťažkom pracovnom týždni, teda pracovných týždňoch. Stať sa to môže každému. Rýchlosť bola v poriadku, všetko bolo v poriadku," dodal L. Orosz.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy