Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Opitá vodička zabila dieťa! Z miesta nehody ušla
Zdielať na

Opitá vodička zabila dieťa! Z miesta nehody ušla

Krutý osud zasiahol rodinu v Oravskej Polhore. V priebehu sekundy stratili milovanú dcérku a vnučku - Veroniku. Zrazila ju opitá vodička a z miesta nehody ušla, do pol hodiny opitú 48-ročnú ženu mali v rukách policajti. Bohužiaľ dievčatko bolo na mieste mrtve. Vodička bude obvinená z prečinu usmrtenia a neposkytnutia prvej pomoci. Hrozí jej 5- ročné väzenie.

"Strašne milé dievčatko, strašne milé, nikdy po ceste nešla iba, ak tak po krajnici, strašne milé dievčatko, strašne poslušné," hovorí teta malej Veroniky. Vodičku 200 metrov od dievčatka zastavil až náraz do telefónnej búdky. Vodička však z miesta nehody ušla. V krvi mala 2,13 promile.

Otec piatich detí našiel dievčatko ležať v priekope pri plote pár metrov od domu, rýchlo ju dal do auta a letel s ňou ku prichádzajúcej sanitke. Dievčatko utrpelo devastačné poranenia, záchranári sa ju snažili oživiť, ale márne.

Podľa našich informácií keď vodička prišla domov telefonovala rodičom dievčatka, že asi zrazila ich dcéru. Neprešlo ani 30 minút a auto smrti bolo v rukách policajtov takisto ako aj vodička, ktorá teraz triezvie na policajnej stanici.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy