Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Do cesty mu vbehol jeleň, pribrzdil a zabil Alenu (†44)
Zdielať na
Krimi

Do cesty mu vbehol jeleň, pribrzdil a zabil Alenu (†44)

Rušnú noc zažili včera v noci záchranné zložky v okrese Michalovce. Okolo 20.00 hod. vyrážali michalovskí hasiči k dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Moravany. 41-ročná žena tam vrazila so Seatom do betónového mostíka a vozidlo sa prevrátilo na strechu.

Svedkovia nám uviedli, že počuli veľký buchot. Keď vybehli z domu a uvideli, čo sa stalo, okamžite privolali pomoc. Hasiči za pomoci vyslobodzovacieho náradia, ženu dostali z auta a odovzdali do rúk záchranárom, ktorí ju previezli do michalovskej nemocnice. Podľa zatiaľ neoficiálnych a neoverených informácií, mala Karolína  údajne v krvi skoro tri promile alkoholu v krvi. 

Do cesty mu vraj vbehol jeleň

O pár minút už záchranné zložky vyrážali k ďalšej dopravnej nehode, ktorá sa stala pred obcou Laškovce. Podľa vodiča Oktávie, mu cestu skrížil jeleň a začal brzdiť. Oktávia ale následne narazila do protiidúceho auta, v ktorom sedela 44-ročná žena.

Začal sa boj o život

Hasiči zranenú ženu z Peugeota vytiahli a odovzdali do rúk zdravotníkom, ktorí začali boj o jej život. Oživovanie žiaľ bolo neúspešné a žena zraneniam podľahla.  Na miesto dopravnej nehody sa dostavil aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Nehody v štádiu vyšetrovania

Presné príčiny oboch nehôd vyšetrujú michalovskí policajti. Podľa krajskej hovorkyne PZ Košice v prvom prípade vznikla na vozidle škoda 5.000,-EUR a pri druhej dopravnej nehode vznikla na vozidlách škoda 7.000,-EUR.

Smrteľná nehoda_Michalovce_tragédia_Alena

polícia

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy