Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bezohľadný vodič nechal cyklistu (†40) zomrieť v priekope
Zdielať na

Bezohľadný vodič nechal cyklistu (†40) zomrieť v priekope

40 / ročného cyklistu, ktorý bol ukážkovo osvetlený, nadránom zrazilo auto pri obci Nýrovce. Vodič však z miesta nehody ušiel a telo v priekope našiel až okoloidúci. V tej chvíli už bol muž mŕtvy. Policajti o pár hodín bezohľadného vodiča vypátrali.

40-ročný muž išiel nadránom na bicykli do práce. Zhruba v týchto miestach, ktoré je asi 2 kilometre od družstva, kde pracuje ho zrazilo auto.

Vodič, ktorý išiel zrejme dosť rýchlo, cyklistu zozadu zachytil. Muž vyletel na kapotu a spadol do priekopy. Vodič vraj na chvíľu aj zastavil, ale napokon zrejme spanikáril a ušiel preč.

Zrazil cyklistu a z miesta ušiel

Pán Marek si všimol podozrivé auto, práve keď viezol do obce chlieb. Nedalo mu to a na ceste späť zastavil práve na mieste, kde stálo predtým to auto. V priekope našiel človeka. Otcovi 12 ročného syna sa okamžite snažil poskytnú prvú pomoc, všetko však už bolo márne.

Policajti ho vypátrali

Vodič, ktorý muža zrazil, medzitým prišiel domov. Viditeľne poškodené auto schoval u príbuznej. Policajti po ňom hneď začali pátrať a už onedlho 27-ročného Petra z neďalekých Kuralian zadržali.

Nikto nechápe, ako si mohol pána Zsolta na ceste vodič nevšimnúť. Vždy na bicykli chodil poriadne ustrojený a nič nepodcenil.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy