Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Záhadné úmrtie! Telo muža našli v zamknutej dodávke
Zdielať na

Záhadné úmrtie! Telo muža našli v zamknutej dodávke

Banskobystrická polícia vyšetruje záhadné úmrtie muža. Mŕtvolu našli v zaparkovanej dodávke. Prikrytá pod dekami ležala v zamknutom aute niekoľko dní.

Zvláštne zaparkovanú dodávku pri železničnej stanici si všimli ľudia, ktorí sa ponáhľali na vlak. Vozidlo stálo pár metrov za parkoviskom, v kríkoch. Muž ležal schúlený na prednom sedadle, cez telo boli prehodené prikrývky.

Mysleli si, že spí

Auto bolo navyše zamknuté. Ľudia si v prvom momente mysleli, že muž vo vnútri spí, no na búchanie na dvere vôbec nereagoval. Policajti museli rozbiť bočné okno, aby sa k telu dostali.

Podľa lekára, ktorý telo na mieste prezrel, tam muselo ležať niekoľko dní. Toto potvrdili aj výpovede zamestnancov neďalekej prevádzky rýchleho občerstvenia, ktorí si dodávku tiež všimli.

Nikomu nechýbal

Zarážajúce je to, že muž nikomu nechýbal. Nikto ho totiž nehľadal a ani nenahlásil jeho nezvestnosť. Dodávka pritom patrí českej firme. Podľa polície je mŕtvym mužom 48-ročný Slovák z okolia Nitry.

Zatiaľ nie je jasné prečo a za akých okolností muž zomrel. Na tieto otázky dá už v blízkej dobe odpoveď súdna pitva. Obhliadajúci lekár však žiadne viditeľné stopy násilia na tele nenašiel.

Policajti_dodávka_páska_mŕtvola v aute

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy