Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zoltán (42) brutálne znásilňoval v Šali, stále uniká!
Zdielať na

Zoltán (42) brutálne znásilňoval v Šali, stále uniká!

42 / ročný Zoltán mal spolu s partiou ďalších ľudí odísť zo zábavy v Šali do starého domu, kde mala párty pokračovať. Tu ostal po chvílí sám aj s 19-ročnou Darinkou. Nasledujúce chvíle prežilo dievča peklo na zemi. Muž ju totiž v dome držal násilím, znásilňoval ju niekoľko hodín a spôsobil jej ďalšie zranenia...

Väznil ju v dome a opakovane znásilňoval

Po Zoltánovi Pilovi z Hurbanova polícia intenzívne pátra. Bol to on, kto po odchode partie ľudí z domu na okraji mesta zneužil situáciu. S Darinou tu ostal sám. "Zostali tu, v tejto kuchynke strednej, my sme išli von na zábavu a ležali tu len tak," povedala známa dievčaťa.

Zoltán už bol päťkrát súdne trestaný. A teraz si za obeť vybral mladé dievča. V dome ju držal zhruba tri hodiny a opakovane ju vraj znásilňoval. "Že vraj šesťkrát... Že ju znásilnil, ale ja neviem o tom," dodávajú známi Dariny.

Darine dal násilník pokoj až potom, ako sa vrátili obyvatelia domu. Mladej žene okrem psychickej traumy spôsobil údajne na tele aj rôzne škrabance. Uhryznúť ju mal aj na prsníku.

Celoštátne pátranie po Zoltánovi Pilovi

"Zoltán Pilo z Hurbanova je zavalitej postavy, má guľatú tvár, čierne oči a orlí nos," popisuje páchateľa nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Po Zoltánovi bolo vyhlásené celoštátne pátranie. Ak by ste ho videli, určite kontaktujte políciu na známom čísle 158.

flickr.com/Maarit/ilustračné

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy